Er bildene mine sikre?

PDFSkriv utE-post
Skrevet av Christian Wig
sep052011

safe1

Absolutt! Vi setter sikkerhet høyt og har lagt til rette både for å sikre dine bilder og ditt personvern gjennom hele prosessen. Det vil du blant annet legge merke til hvis du velger å levere bildene dine personlig til oss. Bygningen vi holder til i huset tidligere Norges Banks seddeltrykkeri, så sikkerheten skal være svært godt ivaretatt. For å komme inn til produksjonen vår, må du gjennom tre låste dører.

Sender du bildene dine med posten, anbefaler vi at du sender dem med mulighet for sporing. Da kan du følge med på hvor pakken befinner seg og når vi mottar bildene dine.

Når vi har mottatt bildene, vil du få en mail med bekreftelse på dette. Deretter følger vi nøye med på hvor bildene dine til enhver tid befinner seg ved sporing i produksjonen vår.

Vi tar strenge forhåndsregler, for å hindre at bilder blir skadet under produksjonen, bruker vi alltid hansker når vi behandler originalene. For å hindre sammenblanding av bilder er det kun en person som ferdigbehandler en spesifikk ordre.

Du kan logge inn på din brukerkonto og se oppdatert status på ordren din. Her vil du ha oversikt over hvor bildene dine er i produksjonen. Når ordren er ferdig behandlet sender vi den tilbake til deg, originalene og DVD-en for seg med pakkesporing hos Posten. I tilfelle noe skulle skje underveis, lagrer vi de digitale bildene dine i to uker før de slettes fra vårt system.

Vi er klar over at dine umistelige øyeblikk ofte kan være av mer privat karakter. Du skal kunne føle deg trygg på at vi behandler bildene dine med omtanke og respekt. Alle ordre behandles med like stor forsiktighet og alle våre ansatte skriver under på en taushetserklæring for å ivareta ditt personvern.

Del denne artikkelen

Sist oppdatert okt112011